x

Wat zoek je precies?

Training ‘Groeien met uw bedrijf’ – 8 en 22 maart 2018

Klaar om te groeien?

Op 8 en 22 maart verzorg ik in opdracht van ROZ Groep de training ‘Groeien met uw bedrijf’, speciaal voor die ondernemers uit het kleinbedrijf die groeipotentie hebben, maar nog niet (precies) weten hoe ze dit aan moeten pakken. Ondernemers die willen weten waar hun groeikansen liggen en hoe ze deze zo goed mogelijk kunnen benutten.

Ik geef je de tools

In welke omgeving bevindt jouw bedrijf zich en welke ontwikkelingen spelen daarin? Wat kun je leren van andere bedrijven, uit andere branches? Ik geef je inzicht in allerlei tools die kunnen helpen bij de verschillende fases van groei en je leert hoe je deze tools kunt gebruiken voor je eigen bedrijf. Aan de hand van voorbeelden van bekende bedrijven uit de praktijk, worden groeimogelijkheden toegelicht.

Meedoen?

De training bestaat uit twee bijeenkomsten op 8 en 22 maart van 18.30 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo. De kosten voor deze training zijn € 59,-. Aanmelden kan via deze link: http://trainingen.rozgroep.nl/groeien-met-bedrijf.

Wil je inhoudelijk meer weten over de training? App, bel (06-26704837) of mail me dan (ivo@business-power.nl).

Reageer op dit artikel

Jouw e-mail wordt niet getoond. Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd