x

Wat zoek je precies?

Ivo Duchateau, innovatiespecialist & eigenaar:

“Don’t try. Do or do not”

Deze quote komt van Yoda, één van de helden uit Star Wars. Het is een motto waar ik me graag door laat leiden. Niet twijfelen, gewoon doen.

Ik ben afgestudeerd als bestuurskundige aan de Universiteit Twente. Ik heb vervolgens ruim 12 jaar gewerkt in de onderzoekswereld. Daar heb ik talloze onderzoekstrajecten opgezet, begeleid en uitgevoerd, voornamelijk op het gebied van klantgerichtheid, positionering en marktpotentie.

Als ‘Denktank’ bij een bandengroothandel kreeg ik de opdracht nieuwe businesscases en -modellen te ontdekken. Een veelzijdige opdracht, waarin creativiteit, onderzoek, strategie en uitvoering samenkwamen. Deze ervaring heeft mij er in 2015 toe aangezet Duchateau Business Empowerment te starten.

Mensen uit de waan van de dag halen, nieuwe ideeën en invalshoeken ontdekken en complexe situaties versimpelen. Dat zijn de dingen die mij een kick geven in mijn werk. En waar ik goed in ben 🙂

Naast Duchateau Business Empowerment werk ik als zelfstandig ontwikkelspecialist bij bureau FocusXL (www.focusxl.nl). Met FocusXL doen we er alles aan om elke werkdag bij onze opdrachtgevers slimmer én leuker maken. We doen dat meestal via praktische trainingen, coaching en assessments.

Mensen met wie ik werk noemen mij betrouwbaar, enthousiast, informeel en resultaatgericht.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken!

Met enthousiaste groet,
Ivo Duchateau