Dit is DBE

Ivo Duchateau, innovatiespecialist & eigenaar:

“Hi! Tof dat je de site van Duchateau Business Empowerment bezoekt.

Mensen uit de waan van de dag halen, nieuwe ideeën en invalshoeken ontdekken en complexe situaties versimpelen. Dat zijn de dingen die mij een kick geven in mijn werk.

Als 'Denktank' bij een bandengroothandel kreeg ik de opdracht nieuwe businesscases en -modellen te ontdekken. Een veelzijdige opdracht, waarin creativiteit, onderzoek, strategie en uitvoering samenkwamen. Deze ervaring heeft mij er in 2015 toe aangezet Duchateau Business Empowerment te beginnen.

Ik ben afgestudeerd als bestuurskundige aan de Universiteit Twente. Ik heb meer dan 12 jaar gewerkt in de onderzoekswereld. Daar heb ik talloze onderzoekstrajecten opgezet, begeleid en uitgevoerd, voornamelijk op het gebied van klantgerichtheid, positionering en marktpotentie.

Naast Duchateau Business Empowerment werk ik als zelfstandig trainer bij bureau FocusXL (www.focusxl.nl). Daar richt ik me op het trainen en ontwikkelen van vaardigheden van medewerkers om het maximale uit hun potentieel te halen. Ook werk ik met plezier enkele uren per week als docent marketing op hogeschool Tio in Hengelo.

Mensen met wie ik werk noemen mij betrouwbaar, enthousiast, informeel en resultaatgericht.

Ik kijk er naar uit om met je kennis te maken!”