x

Wat zoek je precies?

Resultaat

Duchateau Business Empowerment maakt werk van innovatie via innovatietrajecten, trainingen en workshops. DBE inspireert, begeleidt, coacht en zet de tools in die nodig zijn. Echter, de daadwerkelijke innovatie komt uit de mensen die meedoen in het innovatietraject. Hieronder zie je wat werken met DBE kan opleveren.

Meer verdiensten

Je haalt meer waarde binnen voor de organisatie. Onderzoek heeft uitgewezen dat bedrijven die hun businessmodel innoveren 6% winstgevender zijn dan bedrijven die alleen een product of dienst verbeteren. Businessmodelinnovatie loont dus.

Concurrentievoordeel

Je onderscheidt je van concurrenten niet alleen met je product, dienst of service, maar voegt waarde toe door het ook op andere vlakken beter te doen. Denk aan partnerships, klantkanalen of je verdienmodel.

Creatief vermogen

Je hebt kansen en ideeën ontdekt buiten de grenzen van de huidige producten, diensten en brancheregels. Zonder dat je het wiel opnieuw uit hebt hoeven vinden.

Meer zekerheid

Je hebt jouw pad naar zekerheid en continuïteit gelegd. Je weet met welk businessmodel jij vooruit kan, zonder je zorgen te maken over de houdbaarheid.

Echt aan de slag

Je weet hoe je verder moet.De innovatie is uitgewerkt in een haalbaar en concreet actieplan. Of je laat je bij de implementatie begeleiden door DBE. Er is geen excuus dat het plan blijft liggen op de plank.