x

Wat zoek je precies?

Wat is het Value Proposition Canvas?

Op welke producten en diensten zitten jouw klanten met smart te wachten?

Een cruciale, maar lastig te beantwoorden vraag, want klanten kunnen uit zichzelf niet goed aangeven wat ze nodig hebben. Het Value Proposition Canvas biedt uitkomst. Het is een krachtige, praktische tool waarmee je als organisValue proposition canvasatie de ultieme fit zult vinden tussen de klantwensen en je producten. Bij het Value Proposition Canvas kijk je naar problemen en uitdagingen die de klanten hebben en sluit je hier jouw dienstverlening op aan. Zo bereik je dus echte klantgedreven innovatie.

Het Value Proposition Canvas komt uit de koker van de mensen achter het Business Model Canvas (Osterwalder c.s.). Het Value Proposition Canvas focust op de twee meest cruciale bouwstenen van Business Model Canvas: de klanten en het product.

Wat kan DBE betekenen?

Weten hoe je met jouw diensten of producten klantwensen kunt vervullen en voorkomende klantergernissen kunt wegnemen? DBE helpt er graag bij en stelt in korte tijd en op een praktische wijze jouw unieke Value Proposition Canvas op. Neem contact op via de contactpagina of bel/ app op 06 267 048 37.