x

Wat zoek je precies?

Creëer een onoverwinnelijk businessmodel in een 1 daagse sprint

Ben je ondernemer en is jouw business geraakt door de Coronacrisis? Of sta je er goed voor en wil je dat blijven doen? Tijd om je businessmodel tegen het licht te houden, te innoveren waar nodig en onoverwinnelijk te maken.

Innovatie begint met: anders kijken. Doe je oogkleppen af en laat oude gewoontes los. Verdiep je in andere bedrijven en hun businessmodellen. Er zijn 55 businessmodellen op de wereld. Die worden gebruikt door 90% van alle succesvolle organisaties.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Kies elementen uit andere modellen die voor jouw organisatie en klanten (kunnen) werken, plaats die in jouw businessmodel, test of het werkt en implementeer het.

Jij zet als ondernemer dit innovatieproces zelf in gang. Ik help je erbij. We gaan in een warroomsprint van 1 dag – met een klein team – aan de slag met een beproefde methode: de Business Model Navigator (zie afbeelding).

Aan het eind van de dag ligt een blauwdruk van je versterkte businessmodel. Gegarandeerd. Op hoofdlijnen, gevisualiseerd en klaar om verder uitgewerkt en getest te worden.

Klaar om de warroom in te gaan? Laat het me weten, dan vertel je alle details. Bel 06-26704837 of mail ivo@business-power.nl.

TIP: zet deze sprintmethode in voor een teamdag ‘met inhoud’

Reageer op dit artikel

Jouw e-mail wordt niet getoond. Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd