x

Wat zoek je precies?

Zo werkt het

Je neemt een abonnement van minimaal 6 en maximaal 12 maanden op diensten van DBE. DBE zet in grote lijnen de inspanningen op papier en in detail welke resultaten dit oplevert. DBE rekent een vast maandbedrag waarvoor het de inspanningen levert. De hoogte van het maandbedrag hangt samen met de vereiste inspanningen. Er wordt niet gesproken over uren en uurtarieven.

Dit zijn de voordelen

  • Partnership; DBE werkt met jouw organisatie gericht naar het einddoel. Je hebt met DBE een co-piloot die naast je blijft zitten i.p.v. een passagier die zo nu en dan instapt;
  • Beschikbaarheid; DBE schakelt snel en levert inspanningen naar behoefte. Is DBE nodig, dan komt DBE in actie;
  • In jouw tempo; strategische veranderingen hebben tijd nodig. Geen project met ‘stoom en kokend water’, maar onder het motto ‘komt tijd, komt raad’. De druk die het traject op de organisatie legt is daarmee acceptabel;
  • Geen verrassingen; vaste kosten per maand i.p.v. hoge kosten ineens of uren die toch meer oplopen dan je had verwacht. Geen extra kosten bij extra checks, een tussentijdse bespreking, een paar sheets, etc.

Wat als de situatie verandert?

Er kunnen tijdens het traject in jouw organisatie situaties voordoen die vooraf niet te voorzien waren en om een andere koers vragen. DBE hanteert een ‘fair use policy’. In de meeste gevallen zal het gaan om kleine, incidentele afwijkingen. Geen probleem, dan blijven de kosten zoals ze zijn. Is de verandering in de inspanning die DBE moet doen aanzienlijk en voor een langere tijd? Dan worden er afspraken gemaakt over additionele kosten. Alles in redelijkheid en goed overleg.

Wat zijn de kosten?

DBE hanteert een ‘vanaf’ maandtarief van € 995 (doorlooptijd minimaal 6 maanden), waarmee hulp bij innovatie voor vrijwel het hele MKB bereikbaar is. Neem contact met DBE op en kom erachter welk abonnement het best bij jouw uitdaging past.